Säljträning

Får du inte ut det du vill av dina säljare? Har de rätt förutsättningar? Får de rätt säljträning och coachning?

Alla kan inte bli ”stjärnsäljare”. Alla kan däremot bli väldigt mycket duktigare på att sälja om man får rätt förutsättningar, rätt säljträning och rätt coachning. Tycker du att det har ”gått i säljträning för säljarestå” hos dina säljare eller att motivationen inte är helt på topp? Vi hjälper dej att öka Er försäljning och att få säljarna att jobba mot gemensamma mål. Har Ni hört att det är fel på kunden, att våra produkter inte håller måttet eller att vi är för dyra? I de allra flesta fall är det säljaren själv och säljarens mentala inställning som är begränsningen. För att övervinna alla hinder måste man som säljare aktivt jobba med säljträning. Ni kan vara helt säkra på att ”elakaste konkurrenten” använder en hel del tid åt säljträning. Det finns som bekant säljare och de som arbetar som säljare. Vad är skillnaden? Går det att träna sig till att bli en ”säljare”? – Ja, självklart, med hjälp av anpassad säljutbildning!

VI GÖR EN FÖRSTUDIE

Samtliga säljare i organisationen och de som är inblandade i försäljningsprocessen på ett eller annat sätt intervjuas personligen under cirka en timmas tid. När förstudien är slutförd och allt material sammanställt får Ni ett förslag på ett antal åtgärder som behöver att vidtagas samt en utbildningsplan på individnivå för samtliga inblandade. Detta tillvägagångssätt/upplägg passar bäst, där den ”totala säljkåren” understiger 20 personer. Individuell säljträning kan förekomma. Kontakta oss för en förstudie och ett upplägg avseende säljutbildning och coachning för Ert företag. Säljträning och åter säljträning…

GARANTERAT RESULTAT

I stort sett i samtliga ”case” kan man tämligen omgående se och mäta positiva effekter av de genomförda åtgärderna. I vissa fall kommer förändringen direkt och i andra fall kan det dröja mellan 3-6 månader innan man kan härleda positiva effekter till gjorda insatser.