IT-utbildning

Företagsanpassad IT-utbildning inom Microsoft, Novell, Citrix, .NET, C#, WordPress, Joomla m.fl.

Alla kan inte vara bäst på allt. Väldigt få är ens bäst på något. Att vara bäst, eller mest kunnig behöver inte betyda att man är bäst lämpad för lära ut sina färdigheter. Pedagogik är mycket viktigt. Likaså är det av stor vikt att den som skall lära ut har färska erfarenheter från ”verkligheten”. I ”läroböckernas värld” är man inte beroende av omvärlden eller av andra programvaror eller hårdvaror som ställer till bekymmer och konflikter.

företagsanpassade it-utbildningarSpetskompetens erbjuder en företagsanpassad IT-utbildning och en utbildningsform som ger dej maximal nytta med minimal tidsåtgång. Vi har avtal med några av Sveriges absolut mest kunniga och mest erfarna IT-konsulter som är certifierade utbildare och som har breda kunskaper och mycket hög social kompetens.

Erfarenhetsmässigt är tidsbrist den vanligaste orsaken till att helt nödvändiga it-utbildningar inte blir av. Fördelen med vårt koncept är att Ni själva är med och påverkar både val av tid och plats. En 5-dagars utbildning på ”annan ort” stjäl både en hel veckas produktivitet och möjligheten att debitera tid blir ytterst begränsad…

Varför inte förlägga en utbildningsweekend till fjällen och kunna koppla av med lite skidåkning mellan passen? Det är fullt möjligt att ”hinna med” en 5-dagars IT-utbildning på knappa 3 dygn även om man vill åka skidor varje dag. Dock kanske man inte orkar med att dominera på ”After Skin”.

Vill man hellre förkovra sig i en marin miljö, kan man förlägga en företagsanpassad IT-utbildning någonstans i Stockholms skärgård eller på Västkusten. Lämpliga sidoaktiviteter kan vara både dykning, windsurfing eller segling.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion och ett upplägg avseende företagsanpassad IT-utbildning.